top of page
Namnlöst-2.png

Workshops

Behöver ni ta er an något i ett format som är så långt ifrån traditionella möten man kan komma och som stimulerar till viktiga samtal (med mycket skratt) - då ska ni anlita Spilloteket. Vi har färdiga upplägg men kan också sätta formen för ert önskade innehåll. Nya insikter sätter sig i kroppen när rummet, spillmaterialet och människorna samspelar i en unik combo! 

Exempel på hur upplägget för en av våra workshops kan se ut: 

Ett glatt och klurigt “träningspass för planeten” som leker fram förmågor som kreativitet, prestigelöshet och tillsammansskap. 

 

  • Det blir en uppvärmning där grupperna får skapa sina unika “träningsplagg” i form av flugor med hjälp av spillmaterial, allt för att komma i rätt stämning. 

  • Och så själva träningspasset i form av en innovationstävling där grupperna får bygga prototyper/lösningar på olika utmaningar i vår tid. Ju vildare lösningar desto bättre. 

  • Avslutningsvis blir det lite stretching där vi vågar oss på några reflektioner kring vår samtid och vilka förmågor som vi faktiskt behöver träna på för att ta oss an den tillsammans. 

 

Självklart kommer vi att berätta om Spilloteket, vår grund i Globala målen och att skapa delaktighet för så många som möjligt att vara med. Och så blir det alltid tankar om spillet, resurshantering och om kreativitet.

bottom of page